Recensioner

Vi har testat nya produkter från mophie

Ladda som en boss

mophie ligger inte på latsidan när det kommer till att släppa nya tillbehör till telefoner och vi på Teknikveckan har fått testa två nya powerbanks och en trådlös laddare till bilen.

charge stream vent mount:

charge stream vent mount är bolagets laddare till bilen och installationen är busenkel. Laddaren får ström via cigarettuttaget i bilen och själva hållaren fäster du i fläktgallret i din bil. Laddaren fungerar med alla telefoner som har stöd för Qi-laddning och kan leverera upp till 10W beroende på märke på din mobil. Har man ingen lust att sätta hållaren i fläktgallret så kan man även använda sugpropp för montering på instrumentbräda eller konsol.

Just i bilen är det väldigt smidigt att använda sig av trådlös laddning och telefonen går utan problem att sätta fast i hållaren och koppla loss med en hand. En annan trevlig funktion är att det går att vrida telefonen beroende på om man vill ha telefonen i landskapsläge eller horisontalt-läge.

charge stream powerstation wireless:

mophie har även släppt två nya powerbanks som båda har stöd för Qi-laddning och det räcker att du placerar telefonen ovanpå powerbanken för att laddningen ska dra igång. Så om man vill kan man helt slopa att ta med sig några kablar utan det räcker med powerbank och telefon. Som ni kan se i videon nedan är charge stream inte heller speciellt känslig vart på powerbanken man placerar sin telefon vilket ofta annars kan vara ett störande problem hos många Qi-laddare.

charge stream powerstation wireless finns i två utföranden, varav den ena är på 6040 mAh och den andra är på 10,000mAh och vill man inte ladda upp sitt tillbehör via Qi så kan man självklart använda vanlig kabel och högsta effekt är då 10W. Laddar man via Qi så får man ut en maxeffekt på 5W.

Är man sugen på charge stream vent mount så kostar den ca 640 kronor och lansering kommer att ske nu under hösten. charge stream powerstation wireless kostar ca 855 kronor och charge stream powerstation wireless XL kostar ca 1065 kronor.

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!