Smarta Hem

Vocolinc ryktas släppa ny luftfuktare

Med stöd för Apple HomeKit, Google Assistent och Amazon Alexa

Kinesiska företaget Vocolinc har råkat publicera en bild på sin hemsida av en ny luftfuktare vid namn Vocolinc Mistflow Air Humidifier VH1. Då den stöder bland annat har stöd för Apple HomeKit så blir den genast intressant tycker vi!

Vocolinc är fortfarande relativt anonyma här i norra Europa och mest ståhej fick företaget när de lanserade sin luftrenare vid namn Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 nyligen. I deras sortiment finns lite strömbrytare, ljuskällor, sensorer och en aroma diffuser som alla går att komma över via Proshop bland annat.

Med Vocolinc Mistflow Air Humidifier VH1 ska du kunna hålla en hälsosam luftfuktighetsnivån i hemmet och även spetsa denna med lite essentiella oljor som ökar välmåendet.

Hur enheten fungerar i Apple HomeKit återstår att se men i kombination med en sensor som mäter luftfuktigheten bör denna kunna aktiveras och ge lite mer välmående till dig och familjen. Tyvärr är länken död på hemsidan vilket gör att vi i dagsläget inte får reda på så mycket mer om produkten. Fortsättning följer…

Källa: Vocolinc

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!