Smarta Hem

Wyze låter dig kombinera två säkerhetskameror

Se två vyer samtidigt för mer detaljer och bättre översikt

Tanken att kombinera två säkerhetskameror känns lite märklig. De senaste säkerhetskamerorna från Wyze gör just detta vilket ger både vanlig bild och telefotoobjektiv.

Wyze är ett företag som finns på en mängd olika marknader. De har nu presenterat sina senate säkerhetskameror, Wyze Cam OG och Wyze Cam OG Telephoto. Formen på säkerhetskameran känns igen sedan tidigare då den introducerades redan 2017. Den har dessutom sålts under namnet Xiaomi på vissa marknader.

Nu lanseras alltså en uppdatering av den ursprungliga versionen samt en mer eller mindre likadan modell som har en telefotoobjektiv. Modellen med telefotoobjektiv har 3x zoom och ett synfält på 27° medan den enklare täcker upp 120°. Båda filmar i 1080p HD och har mörkerseende i färg, tvåvägskommunikation och rörelsedetektering.

Tack vare en kapslingsklass på IP65 kan de också användas utomhus. Konstigt nog använder båda mikro-USB vilket väl inte känns helt uppdaterat. En tydlig skillnad finns och det är att modellen OG har en inbyggd spotlight på 40 lumen.

Rekommenderat pris är 24 dollar för Wyze Cam OG och 34 dollar för Wyze Cam OG Telephoto.

Källa: TechCrunch

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!