Smarta Hem

Xiaomi presenterar en smart airfryer

Varmluftsfritösen tar steget in i framtiden och blir uppkopplad

Xiaomi har idag presenterat en del nyheter och den som sticker ut lite är en uppkopplad varmluftsfritös. Mi Smart Air Fryer bjuder på en mängd coola funktioner.

Mi Smart Air Fryer 3.5 L är en uppkopplad varmluftsfritös som ska förenkla vardagen och matlagningen för dig. Det rör sig alltså om en smart airfryer som har tillgång till mer än 100 recept i den medföljande appen.

Mi Smart Air Fryer 3.5L

Intresset för varmluftsfritöser har vuxit på senare år i takt med en hälsosammare livsstil eftersom den varma luften friterar hälsosammare än en oljefritös. Resultatet är nyttigare mat och enklare tillagning och den kommande airfryern från Xiaomi rymmer 3.5 liter. Maten tillagas i temperaturer mellan 40°C och 200°C.

Röststyrning såklart

Utöver funktioner som fjärrstyrning och schemaläggning upp till 24 timmar i förväg kan den givetvis också röststyras. Stöd för Google Assistent och Amazon Alexa finns så du kan lugnt fixa till lite krubb från soffan eller hängmattan om du känner för det.

Mi Smart Air Fryer 3.5L

Rekommenderat pris är 999 kronor och den börjar säljas på Mi Store under augusti månad samt från utvalda återförsäljare.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!