Recensioner

Xiaomi Smart Air Fryer – större och bättre på nästan allt

Laga mat som ett proffs!

Airfryers är en fantastiskt härlig uppfinning där det både går fort och är enkelt att få till krispig mat med minimalt tillsatt fett och idag ska vi kika på den senaste Airfryern från Xiaomi.

Xiaomi har varit med i AirFryer-träsket ett tag nu och har med varje ny modell gjort den lite bättre med små justeringar och deras senaste modell är skapad för hela familjen. Det är en rad nyheter med deras senaste modell där vi bland annat får en korg på hela 6,5 liter, vi slipper skaka maten i korgen under tillagningen och den håller maten varm även efter att tillagningstiden är över.

Den går även upp i 220 grader jämfört med förra modellen som klarade 200 grader som mest. Det nya värmesystemet ger en jämnare tillagning och cirkulerar värmen på ett mycket bättre sätt vilket gör att det blir samma resultat vid tillagningen oavsett om vi har korgen halvtom eller full. Det är dock inte enbart solsken utan displayen är av något lägre kvalité än tidigare versioner och den piper onödigt högt. I videon ovan går vi igenom alla nyheter och lagar något som vi inte har lagat tidigare i en Airfryer.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!