Recensioner

ALOGIC Ultra USB-C Dock NANO MINI passar bättre till plattan än datorn

iPad Pro alltå

Alogic Ultra USB-C Dock  Nano Mini fixar skärm, USB och ljudutgång till din iPad Pro om så önskas.

I serien där vi tidigare kollat på Alogic Ultra USB‑C Dock Plus och Alogic USB‑C MacBook Dock Nano är det nu likt bockarna bruse nu dags för minstingen – Alogic Ultra USB-C Dock Nano Mini.

ALOGIC Ultra USB-C Dock NANO MINI - HDMI, USB, Audio och 60W PD

Även om den fungerar att koppla till en MacBook Pro eller vilken dator som helst så är nog huvudsyftet ändå iPad Pro. Med Alogic Ultra USB-C Dock Nano.. esch jag ger upp på namnet, så får kan du ansluta din iPad Pro till en skärm samtidigt som du kopplar in en extern hårddisk via USB 3 samtidigt som du laddar den med dess fulla hastighet på 35 watt. Skulle du ansluta den till enhet som klarar ännu mer ström kommer adaptorn skicka igenom upp till 60 watt. Slutligen ger den en 3.5mm ljudutgång.

ALOGIC Ultra USB-C Dock NANO MINI - HDMI, USB, Audio och 60W PD

Den här typen av adaptrar är dock inte vår favorit, USB-C-kontakten var aldrig gjord för att hålla en adapter på plats på det sättet, då är det bättre med en kabelförsedd variant eller en med två USB-C-kontakter, precis som sina större syskon. På datorn åker den ut lite för lätt och när det kommer till iPaden finns det andra varianter som sitter fast mer stabilt, som det är nu kan det till och med vara lätt att bryta av kontakten om vi är slarviga och slänger ner iPaden i väskan med adaptern på.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!