Smarta Hem

Det praktiska låset från Inside The Box blir med gateway

Nu går det att få koll på när brevlådan fylls även när du är på jobbet

Det praktiska låset från svenska företaget Inside The Box blir nu lite smartare. Företaget lanserar nu en gateway som kopplar upp brevlådan åt dig.

Inside The Box är ett svenskt företag som tillhandahåller ett lite smartare lås för din brevlåda (modell större) som kan öppnas via app eller smart klocka (läs vår recension här). Nu blir låset än smartare genom att kopplas till den nylanserade gatewayen vilket innebär att du får en notis i din mobiltelefon när du inte är hemma.

Med den nya gatewayen blir det också möjligt att öppna och låsa brevlådan på distans vilket kan vara praktiskt på semestern. Det blir också möjligt att ställa in så att brevlådan är öppen när du kommer hem från jobbet vilket innebär att det sparas in ett par minuter av din värdefulla tid. Ett avstånd på mellan 15-25 meter rekommenderas för att lösningen ska fungera till belåtenhet (anslutning mellan lås och gateway sker via Bluetooth och gatewayen är i sin tur ansluten till ditt wifi-nätverk).

Rekommenderat pris för Inside the box gateway är 999 kronor men fram till den 12 maj går det att förbeställa för 699 kronor om du redan har ett lås från företaget.

Idén är ju trevlig men bygger på att låset de facto öppnas så vad händer om brevbäraren bara slänger in några brev genom luckan på brevlådan och inte öppnar låset? Sen är ju frågan om vi vill ha ytterligare en gateway i våra hem som inte direkt är billig heller och var är integrationerna mot andra smarta lösningar? 

Källa: Inside the box

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!