Apple

Vilken iPhone 14 skall jag välja?

Nu är det dags!

Apples senaste iPhone 14-serie är här och när du nu ska försöka välja en av dessa så har vi gjort ett litet axplock på vad som skiljer de fyra modellerna åt.

Nu går det att förbeställa iPhone 14-serien och här är några av godbitarna som skiljer dem åt som kanske kan hjälpa dig att välja ut den iPhone 14 som passar dig bäst. Det kanske enklaste eller svåraste är att först komma på vilken storlek som du tror passar dig bäst. Både de vanliga modellerna och Pro-modellerna har storlekarna 6,1 tum och 6,7 tum men Pro-serien har en högre ljusstyrka. Med Pro-serien får du även den nya interaktiva sensorpanelen som Apple kallar Dynamic Island som ser till att animera olika funktioner runt kamerahålen.

Vill du ha bästa kamera och skärm men även senaste funktionerna så är det Pro-serien du ska titta på. Det kommer så klart med en högre prislapp men om du ändå sneglar på Plus-modellen och kan tänka dig gå ner lite i storlek så är iPhone 14 Pro ungefär 1 500 kronor dyrare. Om allt nytt krimskrams inte spelar så stor roll så kommer du att bli lycklig med en av de vanliga modellerna. Kameran lär ta riktigt bra bilder och prestandan kommer hålla i flera år framöver tillsammans med en riktigt bra skärm – det skadar ju inte att den finns i lite gladare färger dessutom.

Billigaste priserna på iPhone 14

Köper du utan abonnemang finns det inga rabatter på iPhone 14 eller iPhone 14 Pro att tillgå. iPhone 14 börjar på 11 995 kronor hos alla återförsäljare.

BILLIGASTE IPHONE 14 OCH IPHONE 14 PRO MED 15 GB SURF

Vi jämför modellen med 128 GB utrymme med ungefär 15-20 GB data per månad och en bindningstid på 24 månader. Totalpris inom parantes. Notera att de flesta abonnemang kan avslutas efter en månad och på så sätt blir totalpriset mindre. Vårt totalpris inkluderar att du även betalar för abonnemanget i 24 månader.

IPHONE 14

IPHONE 14 PRO

BILLIGASTE IPHONE 14 OCH IPHONE 14 PRO MED “OBEGRÄNSAT” ABONNEMANG

Vi jämför modellen med 128 GB utrymme med obegränsad data och en bindningstid på 24 månader. Totalpris inom parantes. Notera att de flesta abonnemang kan avslutas efter en månad och på så sätt blir totalpriset mindre. Vårt totalpris inkluderar att du även betalar för abonnemanget i 24 månader.

IPHONE 14

IPHONE 14 PRO

Berätta gärna i kommentarerna hur du tänker när du ska välja mellan årets iPhone 14-modeller!

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!